ZIUA POLITIEI ROMANE 2015 - COMPETITII SPORTIVE ORGANIZATE DE IPJ ALBA

ZIUA POLITIEI ROMANE 2015 - COMPETITII SPORTIVE ORGANIZATE DE IPJ ALBA

În cadrul manifestărilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba pentru sărbătorirea la 25 martie a Zilei Poliţiei Române, ziua de 18 martie au fost rezervată sportului rege.

Astfel, miercuri 18 martie, șaisprezece echipe din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne din judeţ, autorităţi locale şi structuri de colaborare, s-au confruntat pe terenurile de fotbal ale unei baze sportive din Alba Iulia, pentru trofeul Cupa Poliţiei 2015.

Trofeul a fost adjudecat de echipa Şcolii de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan din Cluj Napoca, pe locul II s-a clasat echipa Penitenciarului Aiud, locul III a fost ocupat de echipa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar pe locul IV s-a clasat echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al Judeţului Alba.

Cea mai spectaculoasă echipă a fost cea a Curţii de Apel Alba Iulia, cel mai bun jucător a fost desemnat elevul Bârluţiu Aurel din echipa Școlii de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan Cluj Napoca, iar golgeterul campionatului a fost Drăgan Valentin din echipa Penitenciarului Aiud.

Mâine, 20 martie, 16 echipe de fotbal, constituite la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba,  se vor confrunta, în cadrul a 4 grupe, pentru un loc pe podium. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top