Campanie de informare și publicitate

Campanie de informare și publicitate

Asociaţia Pakiv Romania în parteneriat cu CENTRUL EUROPEAN DE INTEGRARE AL ROMILOR a încheiat, la sfîrșitul lunii iulie 2014, prima campanie de informare și publicitate dintr-o serie de patru campanii prevăzute în cadrul proiectului”Incubator de afaceri pentru șomeri și persoane în căutarea unui loc de muncă din mediul rural din Regiunea Centru. Activitățile campaniei s-au adresat șomerilor, persoanelor ocupate în agricultura de subzistență și persoanelor inactive cu domiciliul în localitățile Roșia, Nou și Chirpăr din județul Sibiu.

La activitățile desfășurate în cadrul campaniei au participat peste 180 de persoane, iar ca urmare a acțiunilor de informare și promovare desfășurate pe parcursul mai multor zile, aceștia, au fost înregistrați și consiliați în vederea participării la activitățile de consiliere și la programele de formare în domenii non-agricole organizate prin proiect.

Campaniile de informare și promovare din cadrul proiectului vor continua și în alte comunități rurale din regiunea Centru, până la finalizarea proiectului, în luna iulie 2015.

Proiectul, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013,  Axa prioritară 5, ”Promovarea măsurilor active de ocupare”, va fi implementat pe o perioadă de 16 luni și își propune să contribuie la combaterea șomajului și inactivității în rândul șomerilor și al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din mediul rural, din Regiunea Centru.

În cadrul proiectului ”Incubator de afaceri pentru șomeri și persoane în căutarea unui loc de muncă din mediul rural din Regiunea Centru” vor fi furnizate servicii integrate de informare, consiliere și de formare profesională în mediul rural, pentru cel puțin 545 de persoane. Programele de formare profesională vizează calificarea a 480 dintre viitorii beneficiari ai proiectului în domenii non-agricole, iar 5 dintre absolvenții acestor programe vor fi susținuți și asistați timp de 6 luni să-și înființeze și să demareze mici afaceri.

Informaţii suplimentare:

Asociaţia Pakiv România

Telefon: 0258811170                                       

Web: www.pakiv.ro,                  

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top