Logo
Print this page

Senzational! Dan Diaconescu revine in direct

foto: Libertatea.ro foto: Libertatea.ro

Protocolul semnat de PP-DD cu PSD are avantaje si pentru Dan Diaconescu, realizator TV și fondatorul   PP-DD, întrucât acesta  revine pe TV cu propria emisiune, după o absență de mai bine de un an și jumătate.

El a primit spațiu de emisie la postul România TV și va începe să realizeze emisiunea Dan Diaconescu În Direct, după cum anunță televiziunea de știri printr-un promo.

Astfel, Diaconescu își va relua, de mâine, „transmisiunile-maraton” timp de „șapte nopți din șapte”, potrivit promo-ului difuzat de România TV.

„532 de zile au trecut de când Nici nu știi ce pierzi”, anunță postul de știri.

„Nu este vorba de o emisiune la România TV. Este un canal preluat de alt canal: OTV, înregistrat în Italia, este preluat de România TV, între orele 23.00 şi 6.00, de luni până duminică. Dar relaţia este şi inversă. România TV difuzează şapte ore de emisie cu mine în România, iar eu preiau şapte ore de la ei şi le difuzez în Italia. În dreapta sus, pe ecran, va fi sigla România TV, iar în stânga va apărea sigla OTV“, a explicat Dan Diaconescu, pentru Paginademedia.ro, natura colaborării.

 Acesta a dezvăluit şi care a fost motivul pentru care a acceptat să facă echipă cu România TV şi s-a declarat uimit de rapiditatea „otevizării“ României.   „Pe studii s-a arătat că România TV a luat cel mai mult din publicul OTV. Dintre posturile de ştiri, România TV se apropie cel mai mult de modelul OTV. Dacă ne uităm şi la celelalte posturi, în general, multe s-au luat după OTV. Ţii minte când spuneam că voi oteviza televiziunile din România? Cred că am otevizat România mai repede decât mi-am imaginat“, a declarat Dan Diaconescu 

Reamintim că Dan Diaconescu a rămas fără postul său de televiziune, OTV, după ce Consiliul Național al Audiovizualului a decis să-i retragă licența pentru neplata unor amenzi.

© Albaiulianul. All rights reserved.