Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Silvan Stâncel la Eurovision

Silvan Stâncel la Eurovision

  Cunoscutul interpret de folk din Alba Iulia, Silvan Stâncel este pe lista artiştilor aflaţi în preselecţie pentru faza naţională a cunoscutului concurs Eurovision. Pentru această competiţie muzicală, care se va desfăşura în luna martie la Braşov, Stâncel a pregătit piesa „O clipă nebună“ scrisă de el. Visul albaiulianului este să cucerească juriul competiţiei şi să reprezinte România la Copenhaga, unde are loc Eurovisionul 2014, la începutul lunii mai.

  Silvan Stâncel recent înscris în cursa pentru Eurovision 2014: " ... O clipă nebună este o piesă scrisă recent, cu totul diferită ca text și muzică față de tot ceea ce am compus până acum. Este inspirată din viața mea reală și cred într-adevăr ce spun acolo... Nu e multă filosofie, ci  doar un crez simplu: "Viața-i o clipă, o clipă nebună..." E un cântec de dragoste care se poate potrivi oricui și, spun eu, probabil unul dintre cele mai sensibile cântece pe care le-am scris până acum. Tot ce-mi doresc legat de acest cântec și Eurovision 2014 este ca el să ajungă la inimile a cât mai multor oameni și să-i bucure. Sunt 3 minute de dragoste și intimitate. Sper să placă. Îmi doresc și un videoclip însă e prematur să mă pronunț acum legat de acest aspect. Cât despre Eurovision, e o surpriză și pentru mine :) Deși am câștigat 7 concursuri naționale de muzică recunosc că Eurovizionul poate fi o cu totul altă experiență. Anul trecut am cântat în Anglia, Italia, Slovacia însă o intrare la vârf de Eurovision ar fi ceva minunat. Eurovision este un festival care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Sugestia de participare a venit de la prietenul și colegul de scenă, Ovidiu Scridon, care, după ce a ascultat-o, mi-a spus simplu: "Înscrie piesa la Eurovision!". Am analizat ideea și apoi exact asta am și făcut. Nu știu dacă va trece sau nu de preselecție, însă e o piesă care îmi place, în care cred și pe care o voi promova de acum înainte. Până una alta, sunt invitat împreună cu Ovidiu Scridon să particip cu un recital pe data 22 martie 2014 la Brasov Business Park în cadrul Târgului Internațional de Carte și Muzică Brașovunde vom cânta și această piesă. Lucrurile bune se întâmplă, trebuie să ai curaj, să te lupți și să acționezi acum pentru că, vorba cântecului... viața-i o clipă, o clipă nebună!”. Oare va merge piesa mai departe, oare va fi pe gustul juriului și a publicului??! Nu știu, ascult-o și tu și spune-ți părerea https://www.youtube.com/watch?v=Zmd69qKvA5s !!!" 

  Selecţia Naţională Eurovision 2014 cuprinde o perioadă de înscriere, o preselecţie şi o finală, în cadrul căreia se va desemna melodia câştigătoare care va reprezenta România la Copenhaga. În perioada de înscriere la concurs 15.01.2014 – 14.02.2014 (data de primire a materialelor, dovedibilă prin documente oficiale: ştampilă, mail de confirmare, bon de inregistrare), autorii unor creaţii muzicale originale (muzică şi versuri), care ar putea reprezenta România la Eurovision 2014, sunt invitaţi să se înscrie. Toate detaliile legate despre acest concurs sunt de găsit la http://eurovision.tvr.ro/.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686