Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

6-22 decembrie: Serbările Iernii la Alba Iulia

6-22 decembrie: Serbările Iernii la Alba Iulia

  În perioada dinaintea Naşterii Domnului, între 6-22 decembrie, Consiliul Judeţean Alba şi Primăria municipiului Alba Iulia vor transforma Piaţa Cetăţii, Pietonala Mihai Viteazul şi Sala Unirii în casa lui Moş Crăciun. Locul de desfăşurare a Serbarilor Iernii este zona interioară a Cetăţii Alba Carolina. Vizitatorii vor avea la dispoziţie un târg cu podoabe decorative specifice acestei sărbători, cadouri personalizate, brazi, jucării, produse alimentare, produse tradiţionale (cozonaci, prăjituri, turtă dulce), băuturi si orice altceva şi-ar mai putea imagina.

  Un prilej de bucurie şi de mare satisfacţie atât pentru cei mici cat şi pentru cei mari îl reprezintă patinoarul amplasat in Piata Cetatii. Organizatorii vă invită vineri 6 decembrie de la ora 18.00, la un spectacol de cantece de iarna si colinde care va deschide festivalului iernii. Show-ul va fi sustinut de Mihai Trăistariu și invitații lui, concurenti de la talent show-urile Vocea României și X - Factor.

  Surprizele de Craciun vor continua pe parcursul saptamanilor viitoare intre 9 si 22 decembrie. In fiecare zi din saptamana cei mici, dar si cei mari, vor putea participa la concerte, piese de teatru pentru copii, toate dedicate marii sarbatori. Echipe de colindatori, spiridusii lui Mos Craciun si alte personaje de poveste vor impanzi Piata Cetatii pe toata perioada mentionata.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top