Logo
Print this page

GALA ANIVERSARĂ „ ZIUA SPEROMAX” – PRIMA EDIŢIE

GALA ANIVERSARĂ „ ZIUA SPEROMAX” – PRIMA EDIŢIE

  Sub sloganul” De şase ani oferim speranţă persoanelor cu SM.  Oferă şi tu !” in data de 21 noiembrie 2013 s-a desfăşurat prima ediţie a Galei aniversare „ Ziua asociaţiei SM SPEROMAX ALBA”.
  Evenimentul marchează implinirea a 6 ani de existenţă a asociaţiei si reprezintă un prilej de a celebra  munca depusă în sprijinul persoanelor afectate de Scleroză Multiplă în judeţul Alba.
  La eveniment au participat: pacienti, membri de familie, voluntari,parteneri si colaboratori ai asociaţiei. Acestia au avut ocazia să cunoască mai multe detalii despre: activitatea desfaşurată in cei 6 ani de existenţă, beneficiari , rezultate obtinute, obiective si proiecte de viitor.
  Invitaţii au putut sa socializeze intr-un cadru select şi s-au bucurat de un program artistic variat ce a cuprins momente de folclor, dansuri de societate, muzica folk si muzică uşoară.
  Gala  aniversară farce parte dintr-un amplu proiect de profesionalizare a serviciilor oferite in cadrul Centrului de Informare si Consiliere pentru persoanele afectate de SM in judetul Alba, proiect susţinut de catre Fundatia Vodafone Romania, prin programul „ Voluntar de profesie”.
  Asociaţia SM SPEROMAX ALBA  mulţumeşte tuturor voluntarilor, partenerilor,finanţatorilor, colaboratorilor si prietenilor  care au  susţinut organizatia de-a lungul celor 6 ani de existenţă.

© Albaiulianul. All rights reserved.