Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

20 noiembrie: 145 de ani de existenţă a Gării Alba Iulia. Vor fi expoziţii foto şi grafice

20 noiembrie: 145 de ani de existenţă a Gării Alba Iulia. Vor fi expoziţii foto şi grafice

  Pe data de 20 noiembrie, gara din Alba Iulia va împlini venerabila vârstă de 145 de ani de existenţă. Acest eveniment va fi marcat de o expoziţie grafică pe această temă, semnată de pictoriţa Ioana Raica şi de o expoziţie de fotografii cu evoluţia gării realizate de colecţionarul Andrei Berinde. Fondul muzical va fi asigurat de fanfara de copii de la Petreşti. Evenimentul se va desfăşura în foaierul Case de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, pe data de 20 noiembrie, de la ora 17.00.
  Urmare a succesului pe care expoziţia colegei noastre pictoriţa Ioana Raica l-a avut la aniversarea CFR de la Teiuş, am primit din partea domnului Andrei Berinde informaţia că pe data de 20 noiembrie 2013, gara din Alba Iulia împlineşte 145 de ani, dar şi propunerea de a aduce în faţa albaiulienilor un eveniment care să marcheze acest lucru. Aşa s-a nascut ideea unei expoziţii de gafrică semnată Ioana Raica şi a unei expoziţii de fotografii cu evoluţia gării noastre de la colecţionarul Andrei Berinde. Şi pentru ca totul să aibe un aer de sărbătoare, vom avea ca invitat pe istoricul CFR ing. Radu Belu, cel care a reuşit să salveze de la pieire multe din utilajele şi locomotivele de epocă.
  Pe parcursul călătoriei în istoria gării din Alba Iulia, cei prezenţi la eveniment vor fi insoţiţi de fanfara de copii de la Petreşti, condusă de dirijorul Ioan Mureşan.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top