Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

DUMINICĂ, 10 noiembrie: “City Quest” Alba Iulia.

DUMINICĂ, 10 noiembrie: “City Quest” Alba Iulia.

  O manifestare inedită va avea loc în acest week-end la Alba Iulia. Ingeniozitatea, creativitatea şi spiritul de echipă se vor regăsi într-un concurs de tip “Treasure Hunt”, ce se va desfăşura duminică, 10 noiembrie în cadrul concursului “City Quest” Alba. Cei interesaţi de acest tip de provocare vor putea să se înscrie la competiţie duminică, începând de la ora 17.00, în parcarea stadionului Cetate, iar startul va fi la ora 18.30.
  Regulile de participare sunt cât se poate de simple. Echipele trebuie să fie formate din 4 membri, o maşină şi o cameră de filmat sau un aparat foto care poate filma.
  Concurenții trebuie să dezlege misterele ascunse în spatele indiciilor lăsate de organizatori, precum și să treacă de numeroase probe incitante și distractive la finalul cărora vor găsi „comoara”.
  Aceştia vor trebui să ajungă în diferite puncte ale oraşului unde vor fi aşteptaţi de câte un „agent” care le va da indiciul pentru urătoarea locaţie. Pe parcursul traseelor vor fi ajutaţi de către organizatorii care le vor trimite câte un „hint” pe telefon.
  Echipa care va reuşi să găsească desluşească cel mai repede indiciile să să ajungă prima la ultimul punct va fi desemnată câştigătoare şi va primi premiul cel mare care constă într-o sumă de bani dar şi medalii şi cupe.
  Toate filmările realizate de echipe, dar şi de organizatori, vor fi compactate într-un video pe care concurenţii îl vor primi la ediţia următoare.
  Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac duminică de la 17.00 în parcarea Stadionului Cetate din Alba Iulia. Evenimetul este organizat de Asociaţia Basarabenilor din Braşov.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top