Logo
Print this page

13-15 septembrie: Vintage Week-end la Alba Mall.

13-15 septembrie: Vintage Week-end la Alba Mall.

  Un eveniment deosebit va avea loc la Alba Mall în perioada 13-15 septembrie: Vintage Week-end la Alba Mall. Vor fi prezenţi expozanţi în număr mare, mulţi dintre ei care au mai participat şi în ediţiile anterioare ale acestui eveniment.. 
  Trecutul inseamna amintiri . Iar amintirile frumoase sunt tot ceea ce ne ramane din trecut, in lupta lui permanenta cu prezentul si in asteptarea unui viitor greu de desenat. Alba Mall are placerea si onoarea sa va invite in..... trecut .
  In vremea cand fiecare pagina de carte insemna o pagina de viata, cand un tablou era proiectia unui vis frumos, cand obiectele aveau si dadeau personalitate.
  Numarul de mare de expozanti de la editiile anterioare si devotamentul albaiulienilor pentru astfel de eveimente sunt cele mai bune argumente pentru ca si editia de anul acesta sa fie cel putin la acelasi nivel.
  Asadar, pentru nostalgici si deopotriva colectionari , Vintage Weekend Alba Mall este un reper solid, in care apreciem “trecutul” in formele sale cele mai prezente. Timp de trei zile albaiulienii vor putea admira produse unicat, confectionate handmade insa, poate cel mai important, lucrate cu suflet si purtand fiecare o poveste.
  Un motiv de incantare, un bun prilej de a explora trecutul, dar si o ocazie de a oferi celor dragi si deosebiti piese de colectie, purtand o singura eticheta: vintage.

© Albaiulianul. All rights reserved.