Items filtered by date: Thursday, 18 October 2018 - Like - stiri Alba Iulia

ANAF a demarat "operațiunea nunta"

ANAF a început să trimită tinerilor căsătoriți solicitări ca aceștia să declare, într-un formular, ce relații economice au avut, în contextul căsătoriei civile și religioase, cu PFA, firme și altele, care le-au furnizat servicii de fotografie, muzică pentru petrecere și spațiul (restaurantul), potrivit informațiilor Profit.ro, citate de Știripesurse.ro.

Fiscul solicită nume de persoane/firme, numere de telefon, adrese și intermediari.

"Vă solicităm informaţii despre persoane fizice/Întreprinderi Individuale, Persoane Fizice Autorizate, Întreprinderi Familiale/ Societăţi Comerciale/ alte forme de organizare privind raporturile econoimice sau juridice pe care le-aţi avut cu ocazia evenimentelor prijeluite de celebrarea căsătoriei civile şi religioase", este solicitarea ANAF din documentele trimise celor proaspăt căsătoriţi.

Amenda pentru nerespectarea solicitării Fiscului este de 2.000-5.000 de lei.

Inițiativa ANAF de a trimite astfel de cereri de informații este recentă și aplicată generalizat la nivelul țării, nefiind doar un demers punctual, potrivit sursei citate.

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686