Items filtered by date: Saturday, 07 October 2017 - Like - stiri Alba Iulia

Top of the world

  • Published in Sport

Simona Halep a câştigat sâmbătă împotriva letonei Jelena Ostapenko, în semifinalele turneului de la Beijing. După victoria de azi Halep a ajuns numărul 1 mondial.

Jucătoarea româncă de tenis s-a impus în două seturi - 6-2, 6-4 - împotriva judecătoarei care a învins-o în finala de anul acesta a turneului francez de grand slam Roland Garros. În finala din China, Halep o va întâlni pe câştigătoarea din meciul Caroline Garcia (Franţa) - Petra Kvitova (Cehia).

Ea a ratat trei ocazii până acum pentru primul locul în clasamentul WTA, în finala de la Roland Garros, când a pierdut în faţa Jelenei Ostapenko, în sferturile turneului de la Wimbledon, în care a fost învinsă de Johanna Konta, şi în finala de la Cincinnati, în care a fost întrecută de Garbine Muguruza.

Simona este a 25-a jucătoare care devine numărul 1 în istoria Asociaţiei de Tenis Feminin şi prima româncă ajunsă pe această poziţie, iar noul clasament WTA va fi anunţat luni, 9 octombrie, anunță site-ul WTA (Women's Tennis Association). wtatennis.com

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686