Logo
Print this page

Elevi jandarmi în practică la Jandarmeria Alba

Elevi jandarmi în practică la Jandarmeria Alba

Șapte elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și cinci elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, aflaţi în anul I de studiu, seria  2018, vor executa stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Avram Iancu Alba, în perioada 09 mai - 31 august a. c.

Elevii vor deprinde tainele muncii de jandarm în cadrul structurilor teritoriale de ordine şi siguranţă publică și pază si protecție instituțională ale Inspectoratului de Jandarmi Județean”Avram Iancu” Alba, unde vor fi repartizaţi.

Fiecare elev îşi va desfăşura activitatea pe lângă un subofițer jandarm cu experienţă vastă în domeniul de activitate, care îi va fi tutore profesional pe toată perioada stagiului de practică, astfel încât, noţiunile teoretice şi deprinderile practice dobândite să fie completate prin confruntarea cu situaţiile concrete întâlnite în teren.

Cei 12 elevi vor avea ca și principale obiective formarea și dezvoltarea deprinderilor de a acționa în cadrul elementelor de dispozitiv pe timpul misiunilor de ordine și siguranță publică, aprofundarea cunoștințelor teoretice prevăzute în actele normative cu incidență în domeniul ordinii și siguranței publice precum și perfecționarea deprinderilor practice privind executarea procedeelor de imobilizare și conducere a persoanelor și perfecționarea deprinderilor practice privind aplicarea procedeelor de autoapărare.

 

 

 

Last modified onWednesday, 09 May 2018 11:22

Latest from Redactia Stiri Albaiulianul

© Albaiulianul. All rights reserved.