Cel mai popular lanţ fast-food din lume a făcut un anunţ de proporţii

www.mcdonalds.com. www.mcdonalds.com.

McDonald’s va recicla ambalajele în toate cele 37.000 de restaurante pe care le operează la nivel global, până în anul 2025, a anunţat marţi compania americană, potrivit Mediafax.

McDonald’s a mai anunţat că toate ambalajele vor proveni din surse regenerabile, reciclate sau certificate, fără a se apela la despăduriri, un target care trebuie atins până în 2025.

Gigantul fast-food face un pas important în direcţia reciclării şi ar putea determina şi alte companii să apeleze la aceeaşi măsură. Mai mult, consumatorii şi investitorii cer corporaţiilor să-şi ia angajamente legate de protecţia mediului, scrie chicagotribune.com.

În prezent, doar 10% din toate restaurantele McDonald’s reciclează ambalajele. Atingerea noilor ţinte va necesita timp şi coordonare în toate comunităţile, a declarat Francesa DeBiase, directorul de distribuţie şi sustenabilitate al McDonald’s.

„Nu putem face asta singuri. O să colaborăm cu furnizorii, francizaţii şi alţi lideri ai industriei, pentru a determina o schimbare la nivel local”, a precizat DeBiase.

corectnews.com

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top