Items filtered by date: Monday, 13 October 2014 - Like - stiri Alba Iulia

ATENTIE! FERITI-VA DE ZIARISTII SARLATANI SI IMPOSTORI!

ATENTIE! FERITI-VA DE ZIARISTII SARLATANI!

 
In ultima perioada au aparut in Romania (inclusiv in judetul Alba), cativa indivizi care se dau mari ziaristi dar principala lor preocupare este de a escroca primariile, partidele politice, Intreprinderile private si de stat etc. Dupa ce au infiintat asa zise ,,ziare,, cu nume de localitati, se deplaseaza la diverse institutii, cerand bani pentru publicitatea ce urmeaza sa apar in publicatiile lor saptamanale, bilunare sau lunare.Ei mint ca vor tipari mii de exemplare dar in realitate, scot de la tipar cateva sute, ca sa le distribuie la cei de la care au primit bani si in cateva puncte importante din respectia localitate. La intelegere cu tipograful, mint cu nerusinare ca tiparesc cateva mii sau zeci de mii de exemplare. Mai multi intreprinzatori ne-au semnalat faptul ca publicitatea pe care ei o fac, in respectivele publicatii, nu are niciun efect! Oameni de buna credinta ne-au cerut sa publicam faptul ca, acesti salatani ii santajeaza ca, daca nu le dau bani, vor face dezvaluiri numai de ei stiute! Nesimitirea merge pana acolo incat, unii au cerut primarilor sa sune la diverse firme si sa ceara bani, pentru ei.De mentionat ca, s-au gasit si politicieni care spala banii cu pungasii..Ei dau bani pentru publicitate, din partea partidelor dar, la intelegere cu escrocii, primesc o parte din bani inapoi! Unul dintre acesti ziaristi impostori a recunoscut, la un moment de betie, ca, nimeni nu are ce sa le faca deoarece, firma pe care o au, va intra in scurt timp in insolventa iar administratorii nu sunt raspunzatori, pentru ca nu au nicio avere! Mare atentie, dragi intreprinzatori la cine dati banii, mai ales ca unele organe ale Statului s-au sesizat si urmaresc cu atentie fenomeul!
 
Adi Ghimpeanu
 

 

Read more...

Manualele scolare mai asteapta. Afisele electorale au prioritate

Manualele pentru clasa I şi a II-a vor ajunge pe băncile elevilor abia după alegeri. Deşi joia trecută s-a semnat acordul între Minister şi edituri, pe perioada campaniei electorale tipografiile sunt blocate.

„Săptămâna viitoare, ministerul va trimite în toate şcolile manualele pentru ca fiecare să decidă ce alege, abia apoi, în funcţie de comenzi, vor semna cu fiecare editură contracte de furnizare. În două-trei săptămâni vom tipări manualele şi le vom livra inspectoratelor şcolare, adică după alegeri cel mai sigur, având în vedere că e campanie electorală şi sunt blocate tipografiile. Cei de la tipografii ne-au spus că sunt încărcaţi cu tipărirea de materiale promoţionale pentru alegeri”, a explicat Cosmin Mălureanu, managerul Ascendia Design, unul dintre câştigătorii licitaţiei pentru manuale, pentru Adevărul.

„Da, într-adevăr suntem prinşi cu materialele promoţionale pentru campania electorală. Dacă primim comenzi pentru manuale, putem să le dăm prioritate, să mai adăugăm încă un schimb de ture ca să se lucreze şi noaptea, însă contează ca furnizorul de hârtie să aibă pe stoc cantitatea de care avem nevoie, e vorba de camioane de hârtie. Poate fi o mică întârziere cu manualele şcolare. Dacă primim o comandă de 20.000 de manuale, ea e gata în două-trei săptămâni cu tot cu finisaje”, a declarat directorul comercial de la tipografia Rapidocolor, Bogdan Cristescu.

Acordul cadru a fost semnat pentru manualele de română, clasa a II-a, matematică, clasele I şi a II-a, limba maghiară, clasa I şi limba engleză, clasa I, mai scrie Adevarul. În ceea ce priveşte Abecedarul, zilele acestea Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC) ar putea da un verdict în cazul reclamaţiei depuse de asocierea Humanitas şi Read Forward.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686