„Prințesa Zulufina” revine în repertoriul Teatrului de Păpuși „Prichindel”

„Prințesa Zulufina” revine în repertoriul Teatrului de Păpuși „Prichindel”

COMUNICAT DE PRESĂ

Spectacolul „Prințesa Zulufina”, în regia lui Cristian Pepino, revine în repertoriul Teatrului de Păpuși „Prichindel”, într-o nouă distribuție. Premiera a avut loc în anul 2014 și, fiind un spectacol iubit de public, am considerat reluarea sa ca fiind una oportună.

„Prințesa Zulufina are la bază un text inspirat dintr-o poveste scrisă de către baroneasa d'Aulnay. Regele Zburlici este îndrăgostit la nebunie de prințesa Zulufina. Disperat că aceasta nu îi răspunde la invitații și scrisori, îl roagă pe meșterul Voiebună, care se pricepe să rezolve toate problemele, să o aducă pe Zulufina la palatul lui. Pe drum, Voiebună va salva un pește, o vrăbiuță și o veveriță de la moarte, iar acestea îl vor ajuta și ele la rândul lor. După ce Voiebună îl învinge pe Căpcăun și reușește să ia apă fermecată din peștera dragonului, Prințesa este obligată să meargă la palatul lui Zburlici, așa cum a promis. Numai că regele, nerecunoscător, îl aruncă în închisoare. Cu ajutorul cățelului credincios al lui Voiebună, Țopăilă, planurile mârșave ale regelui sunt dejucate, personajele rele sunt transformate în pisici și Prințesa Zulufina se căsătorește cu Voiebună.”,  ne spuneCristian Pepino.

Personaje simpatice, cântece ritmate, aventuri, toate îi așteaptă pe cei mai buni prieteni ai noștri, copiii, pentru a se bucura de un adevărat spectacol.

Echipa care a construit acest spectacol și care s-ar bucura să primească cât mai multe aplauze este formată din: Cristian Pepino- regizor artistic, Vlad Tănase – scenograf, Dan Bălan – semnează coloana sonoră, actorii teatrului – Ramona Benchea-Mincu, Viorica Boda, Mădălin Costea, Irina Melnic, Cătălina Mihăilă/Teodora Popa și Rareș Bogdan Porca, alături de Elena Madaras, regizor tehnic, Ovidiu Tămășan și Călin Popa – lumini, Florin Andrea – sunet, Ionel Rusu – mașinișt, Mirela Tămășan – croitorie și Marin Goia – tâmplărie. Ioana Bogățan – manager.

Spectacolul va fi prezentat pe scena Casei de Cultură a Studenților începând de miercuri, 20 februarie 2019, orele 10.00. Pentru a vedea programul complet al spectacolelor vă rugăm să intrați pe site-ul teatrului – www.teatrulalba.ro sau pe pagina noastră de facebook.

Vârsta de adresabilitate a spectacolului este 4+, iar prețul unui bilet este de 5,50 lei,

putând fi achiziționat din foaierul Casei de Cultură a Studenților.          

Afis dimensiune data font schimbat titlu fara distributie.jpg

 zulufina 2.jpg

zulufina 3.jpg

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top