Logo
Print this page

Seratele Bibliotecii ,,Lucian Blaga” Alba

Seratele Bibliotecii ,,Lucian Blaga” Alba

Comunicat de presă

Proiectul cultural Seratele Bibliotecii, inițiat de către Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Asociația ,,Sfânta Maria Magdalena”, condusă de părintele Pimen, continuă și în acest an. Prima ediție a seratelor va avea loc vineri 26 ianuarie 2018 începând cu orele 19:00, la Sala de lectură a bibliotecii. Azi când trăim într-o lume bulversată, într-o lume în care scara valorilor de orice fel a fost inversată, organizatorii propun spre dezbatere două noi teme de  mare actualitate: Femeia și rolul ei și Despre libertate.  

Proiectul face parte din Programul 7ADMINISTRAȚIA FUNCȚIONALĂ/7.5 Parteneriate  și este rodul unei colaborări concretizate între parteneriatul dintre o instituție publică de cultură - Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba și o entitate culturală a societății civile - Asociația ,,Sfânta Maria Magdalena”. Parteneriatul contribuie la transformarea bibliotecii într-un spațiu multicultural al dialogului, spațiu în care fiecare membru al comunității să aibe posibilitatea să se manifeste prin schimburi de idei, să se informeze pe o temă de interes, să lectureze, să creeze și să-și dezvolte personalitatea. Prin urmare biblioteca devine în acest fel cel mai potrivit și statornic aliat în sprijinul dialogului, cunoașterii și dezvoltării personale.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Alba, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Asociația ,,Sfânta Maria Magdalena”.

 

 

 

© Albaiulianul. All rights reserved.