Concert RIFF

Concert RIFF

Luni 13 noiembrie 2017 ora 19.00,  la Alba Iulia în sala Casei de Cultura a Sindicatelor are loc un concertul susținut de formația RIFF.

47 de ani pe şcena muzicii rock româneşti, 11 discuri editate, peste 3500 de concerte în ţară şi în Europa, apariţii Tv şi radio, piese memorabile: În loc de bun rămas, Ana-Maria, Cercul vieţii, Plouă la Woodstock, Mr. Jimi, Regele şoselei, Lumea să o străbat, Nerostitele cuvinte, Primii paşi, Un joc a fost ...

Acesta este grupul RIFF, exponent de seamă al rock-lui din România, formaţie care abordează un hard-rock sănătos cu nuanţe de blues, apreciată de public pentru calitatea şi prospeţimea muzicii, prestaţia artistică profesională şi show-ul electrizant.

Foarte puţini artişti români se pot mândri cu o carieră atât de bogată, continuă şi suţinută, încărcată de realizări profesionale şi sentimentale.

Biletele se găsesc la casieria sălii, sau pot fi rezervate la telefon 0743095706 ori prin email la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Prețul biletului 20 lei.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top