,,SARBATOAREA PRIMAVERII” - Arte si mestesuguri pentru toti

,,SARBATOAREA PRIMAVERII” - Arte si mestesuguri pentru toti

Centrul de Cultură ,,Augustin Bena” Alba organizează, marţi, 7 martie 2017, „Sărbătoarea Primăverii” - Arte şi meşteşuguri pentru toţi, eveniment în care vor evolua copii şi tineri care frecventează cursurile Şcolii de Arte şi Meşteşuguri din cadrul instituţiei judeţene de cultură.

Spectacolul are loc începând cu ora 17,00 la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, iar intrarea este liberă. Cu această ocazie, spectatorii vor viziona momente artistice de parada modei cu accesorii, teatru, muzică uşoară, muzică instrumentală, dansuri populare şi muzică vocală tradiţională. Programul artistic va fi întregit de expoziţii de pictură şi mărţişoare tradiţionale.

„Este un eveniment deosebit pregătit de copiii şi tinerii care frecventează cursurile Şcolii de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena”Alba dar  şi un eveniment prin care ne bucurăm împreună de venirea primăverii. Ne dorim să fie o adevărată sărbătoare a primăverii dar şi un moment în care arătăm tinerele talente cu care ne mândrim”  a spus prof. Alexandru Pal, managerul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” Alba.

Şcoala de Arte şi Meşteşuguri a fost înfiinţată în 1969, iar din 2007 funcţionează în cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba fiind condusă de profesorul Marinela Popa. Şcoala vine în întâmpinarea cererilor tot mai numeroase de formare continuă şi se vrea a fi o „pepinieră” de specialişti talentaţi pentru celelalte servicii. Disciplinele din cadrul şcolii sunt: arte plastice, arte vizuale moderne, arte vizuale clasice, canto muzică populară, canto muzică uşoară, teorie şi solfegii, chitară, instrumente de suflat, instrumente cu clape, teatru, dans modern, dans de societate, dans popular, ţesături şi cusături tradiţionale, ceramică, arta lemnului, pictură religioasă.

Comunicat de presă - Centrul de Cultură "Augustin Bena" Alba

 

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686