Cum se decide cine traieste si cine moare. Inregistrare revoltatoare- Tolo.ro

www.dela0.ro www.dela0.ro

Un medic din România şi-a înregistrat şefa când le explică colegilor  pe cine preferă să salveze. Șefa ATI de la Sf. Pantelimon, Laura Constantinescu, a fost înregistrată în timp ce le spune celorlați medici că fie "le dăm la ăia tineri și la ăia cu șanse", fie "nu mai avem nici pentru ăia care merită și nu ne mai interesează că ăsta e bugetul".

În înregistrarea de luni, 30 mai 2016, publicată pe tolo.ro, șefa ATI de la Sf. Pantelimon, Laura Constantinescu, le explică medicilor revoltați pe cine preferă să salveze, în condițiile în care, spune șefa, medicamentele nu sunt suficiente.

”Eu am propus o chestie care mi s-a părut de bun-simț: haideți să dăm totuși la ăia tineri și la ăia cu șanse! Dacă vreți, nu am nicio problemă, îi băgăm pe toți, care cum intră la începutul lunii. Dacă pe 20 ale lunii nu mai avem medicație pentru ăia care merită, nu ne mai interesează, că atâta îi este bugetul!Deci bugetul este pe fiecare trimestru și în fiecare trimestru îl împărțim pe fiecare lună și n-am nicio problemă”, a spus șefa ATI de la Spitalul Sf. Pantelimon, Laura Constantinescu.

În înregistrare, șefa de la ATI spune că fie ”le dăm la ăia tineri și la ăia cu șanse”, fie ”nu mai avem nici pentru ăia care merită și nu ne mai interesează că ăsta e bugetul”.

”Este prima oară când mărturia unui medic, care a adus această înregistrată la Gazeta Sporturilor, este întărită de mărturia unui om care își asumă asta. Este vorba de farmacistul spitalului Pantelimon, Mioara Duvlea, care explică cum a dispărut din tratament cel mai puternic antibiotic”, spune Cătălin Tolontan.

Mai multe detalii pe tolo.ro.

 

 

 

Last modified onThursday, 02 June 2016 09:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top