Iris - „Nationala de rock a Romaniei”, concert in Alba-Iulia

facebook/IRIS facebook/IRIS

Trupa Iris va susține, duminică, un concert în Alba Iulia, în timpul căruia spectatorii vor fi filmați și vor apărea în videoclipul imnului național al echipei naționale de fotbal, numit "Hai România!".

"Ne bucurăm că revenim în Alba Iulia. Suntem onorați că am fost invitați pe scena din Alba Iulia, de Ziua Națională. Cu această ocazie noi vom lansa noul imn al suporterilor, oficial. Vom face și niste filmări, pentru un nou videoclip.
Vom încerca să încântăm publicul din Alba și din alte zone ale țării, care cu siguranță va fi numeros duminică seara, începând cu ora 20.15", a declarat managerul trupei Iris, Ioan Gorgan, potrivit Adevarul.
"Este o mare bucurie și o mare onoare pentru formația Iris să participe alături de echipa națională de fotbal a României la această campanie de calificare la Euro 2016. Până în acest moment credem că am purtat noroc, suntem pe primul loc în grupă cu șanse foarte mari să rămânem până la sfârșitul acestor preliminarii pe primul loc. Este vorba de acest nou imn al echipei naționale și al suporterilor, care se numește 'Hai România!', este o compozitie 100% a formației Iris.
Mesajul acestui imn este acela de a unii sub tricolor. Este un dialog între fotbaliștii de pe teren, membrii echipei naționale și suporterii din tribune. S-a dorit o implicare a acestor spirite, care în timpul jocului devin un singur suflet", a declarat solistul trupei Iris, Rafael.

Rafael a mai anunțat că Iris va începe concertul cu acest imn și că vor exista 2-3 camere video care vor surprinde publicul ce va flutura steaguri tricolore.
"Momentul a fost ales special pentru Ziua Națională, pentru că aici s-a născut România și aici e normal să se nască și imnul suporterilor naționalei", a subliniat claparul trupei Iris, Relu Marin.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top