Talent Show - Spectacol de talente organizat de Clubul Interact Alba Iulia

Talent Show - Spectacol de talente organizat de Clubul Interact Alba Iulia

Clubul Interact Alba Iulia organizează joi, 13 noiembrie, de la orele 17, la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, un spectacol de talente (Talent Show) pentru selectarea participanților care se vor califica la a V-a ediție a Etapei Naționale a Concursului de Talente, ce va avea loc la Râmnicu Vâlcea în intervalul 12 - 14 decembrie 2014.

La etapa județeană a evenimentului care va avea loc joi, tinerele talente din județul Alba se vor întrece în demonstrații de oratorie, beatbox sau voce.

Evenimentul Interact este organizat în parteneriat cu cele două cluburi Rotary din Alba Iulia, Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis Alba Iulia și Rotary Club Alba Iulia, cu sprijinul Casei de Cultură a Studenților din municipiu.

Spectacolul are ca scop promovarea tinerelor talente din județul Alba care vor să se afirme și să participe mai departe, la etapa națională.

Concursul are două secțiuni de participare, o secțiune de grup și una individuală, care vor fi premiate distinct de organizatori. Se vor acorda 3 premii, premiul întâi constând într-un voucher care va acoperi integral costurile de transport, cazare și masă ale câștigătorilor care urmează să participe la Etapa Națională de la Râmnicu Vâlcea.

Spectacolul va fi prezentat de Ioana Constantinescu și Raul Dorhoi, elevi ai Colegiului Național "Horea , Cloșca și Crișan" și Colegiului Economic "Dionisie Pop Marțian" din Alba Iulia.

Costul unui bilet achiziționat la intrare este de 5 lei, iar marea surpriză este că organizatorii oferă un bilet gratuit celor care îl achiziționează înainte de spectacol, cu alte cuvinte două persoane pot intra la spectacol cu doar 5 lei. Biletele pot fi achiziționate de la Alexandru Costinaș, elev al Colegiului Economic "Dionisie Pop Marțian" (tel.: 0752-240077).

Cei care vor veni ca și spectatori vor avea ocazia să vadă un spectacol de talente inedit și să își petreacă seara alături de prieteni într-o atmosferă energizantă.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686