Items filtered by date: Wednesday, 21 November 2018 - Like - stiri Alba Iulia

Recital Jazz-Pop

Joi, 22 noiembrie 2018, la ora 19, la Museikon va avea loc recitalul secției de Jazz-Pop a Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia. Coordonați de profesoara Laura Orian, unii dintre interpreți s-au remarcat deja prin participarea la emisiunea „Vocea României”. Își vor îmbogăți astfel experiența de a cânta în public Laura Ionaș, Larisa Leș, Robert Furdui, Roxana Mărginean, Damaris Vatamaniuc, Ionela Dulgher, Andreea Cristea și Deborah Opruța, cărora li se vor adăuga, ca invitați speciali, elevii Tudor Fulea de la Colegiul „Horea, Cloșca și Crișan”, Andrei Șerban de la Școala Generală nr. 3 și Georgiana Isailă de la Blaj. Acompaniamentul la pian va fi asigurat de prof. Laura Orian și de unii dintre elevi. 

 

 

Read more...

Interpolul are un nou președinte

Sud-coreeanul Kim Jong Yang a fost ales miercuri în funcţia de președinte al Agenției Internaționale de Poliție Interpol, a anunţat pe Twitter organismul internațional, relatează Reuters, consultat de Mediafax.

Kim, care în prezent ocupă funcţia de președinte interimar, a fost ales pentru un mandat de doi ani în cadrul congresului anual al organismului care a avut loc în Dubai.

Luni, patru senatori americani au publicat o declaraţie comună, luni, prin care cer Administraţiei Trump să se opună numirii candidatului rus Alexander Prokopchuk în funcţia de şef al agenţiei.

 

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed