Items filtered by date: Friday, 17 March 2017 - Like - stiri Alba Iulia

TEATRUL IN ZI DE SARBATOARE

În cadrul programului PRICHINDFEST Teatrul de Păpuşi PRICHINDEL Alba Iulia sărbătorește Ziua Teatrului de Animație

Marți, 21 martie 2017, ora 11.00 va fi prezentat spectacolul ZULENKA, regia Cristian Pepino, iar de la ora 17.00 va avea loc prezentarea atelierului de teatru FĂ-TE SUFLETE COPIL! coordonat de actrițele Teodora Popa și Irina Melnic. Participanții la acest atelier sunt copii de la Grădinița "Dumbrava Minunată" Alba Iulia. Ambele evenimente vor avea loc la sediul teatrului și sunt gratuite.

"Sub egida ASSITEJ (Asociația Internațională de Teatru pentru Copii și Tineret) și UNIMA (Uniunea Internațională de Teatru de Păpuși și Marionete) Teatrul de Păpuşi PRICHINDEL Alba Iulia, membru a celor două asociații, sărbătorește alături de păpușarii și iubitorii de teatru de animație din lumea întreagă în luna martie, Ziua Teatrului de Animație.  La nivel mondial această formă teatrală beneficiază de foarte multă atenție și ocupă un loc important în zona artistică. Teatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba Iulia, singura instituție profesionistă de profil din județul Alba, dorește cu această ocazie să mulțumească miilor de spectatori pentru prezența la spectacole și participarea la proiectele pe care le desfășoară. Transmitem astfel un semnal că teatrul de păpuși, prin mijloacele specifice, reprezintă o instituție necesară și firească atât în dezvoltarea personală cât și în cea comunitară. Anul acesta am implicat mici spectatori în acest eveniment de sărbătoare prin intermediul unui atelier de teatru coordonat timp de mai multe luni de două actrițele. Este un proiect frumos pe care dorim să-l dezvoltăm," a declarat  Ioana Bogățan, managerul Teatrului de Păpuşi PRICHINDEL din Alba Iulia.

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686