Items filtered by date: Monday, 14 March 2016 - Like - stiri Alba Iulia

SEUL 2016: Declaratie pentru pace

Luni, 14 martie a.c., la Seul, Coreea de Sud, are loc “Ceremonia de Proclamare a Păcii Mondiale și Încetarea Cursei Înarmărilor”, eveniment international la care Națiunea Romă este recunoscută ca partener egal.

La această importantă ceremonie participă și domnul GRUIA IOAN BUMBU, în calitate de președinte Romanian IVLP Alumni Association și domnul MIHAI GHEORGHE, în calitate de președinte al Centrului European de Integrare al Romilor(CEIR). Amintim, cu această ocazie, că domnul GRUIA IOAN BUMBU și domnul MIHAI GHEORGHE sunt Ambasadori ai Păcii, primind aceste titluri în noiembrie 2014 din partea președintelui HWLP, Excelența sa, Man Hee Lee.

La evenimentul organizat de către Heavenly Culture Word Peace Restoration of Light (HWPL), împreună cu Grupul Internațional al Femeilor pentru Pace (IWPG) și Grupul Internațional de Tineret pentru Pace (IPYG), au fost invitate peste 1000 de personalități internaționale, reprezentând diverse domenii: politic, juridic, economic, ONG-uri și mass media.

HWLP - Heavenly Culture Word Peace Restoration of Light este o organizație internațională nonprofit cu peste 170 de sucursale în lume, ce are drept scop consolidarea păcii prin artă, cultură și religie, iar  domnul Man Hee Lee este un important lider religios, avocat al păcii în lume și ambasador al romilor care face eforturi considerabile pentru a aduce la masa tratativelor guverne și lideri ai țărilor implicate în conflicte armate.

Summitul va include mai multe evenimente dedicate relațiilor internaționale și păcii, drepturilor omului, prosperității, artei și culturii. Agenda evenimentului va include o gamă largă de subiecte ce vor fi abordate pe parcursul zilei, inclusiv în domeniul diplomației culturale.

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed