Items filtered by date: Sunday, 28 September 2014 - Like - stiri Alba Iulia

Robert Turcescu s-ar fi insurat, duminica, in secret

  • Published in Monden

Robert Turcescu s-ar fi căsătorit, duminică, în secret, după cum anunță presa mondenă.
Jurnalistul a fost fotografiat alături de noua sa parteneră de viață, dar a evitat să spuna dacă informația este adevarată sau nu.
"Ca orice om care iubește și este iubit, îmi doresc un copil, dar mai multe nu vă spun pentru că întotdeauna am fost discret în ceea ce privește viața mea de familie", a declarat Turcescu pentru Wowbiz.

Vestea de duminică vine în contextul în care în urmă cu o săptămână Robert Turcescu a anunțat pe blogul său că a fost ofițer  sub acoperire și a postat și câteva documente care să demonstreze acest lucru, acte ce au fost contestate de multe persoane, care au vehiculat ideea că ar fi false.

Read more...

Cele 14 candidaturi la prezidentiale

Candidaturile și semnele electorale ale celor 14 politicieni înscriși în alegerile prezidențiale rămân definitive începând de duminică.

Potrivit legislației, în cel mult 24 de ore de la expirarea termenului de soluționare a contestațiilor de către Curtea Constituțională a României (CCR), 27 septembrie, candidaturile rămân definitive.

De asemenea, în 48 de ore de la rămânerea definitivă a candidaturilor, cel mai târziu la data de 30 septembrie, Biroul Electoral Central stabilește prin tragere la sorți ordinea de înscriere a candidaților și semnelor electorale pe buletinul de vot.

Hotărârile CCR sunt definitive și se comunică BEC. Argumentațiile reținute în motivarea soluțiilor pronunțate de plenul CCR vor fi prezentate în cuprinsul hotărârilor, care se vor publica în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Toate contestațiile dezbătute de CCR începând de duminica trecută până vineri au fost respinse.

În cursa electorală pentru Cotroceni vor intra Victor Ponta, din partea Alianței PSD-PC-UNPR, Klaus Iohannis (Alianța Creștin-Liberală), Elena Udrea (Partidul Mișcarea Populară), Kelemen Hunor (Uniunea Democrată Maghiară din România), Dan Diaconescu (Partidul Poporului — Dan Diaconescu), Constantin Rotaru (Partidul Alianța Socialistă), Corneliu Vadim Tudor (Partidul România Mare), William Brânză (Partidul Ecologist Român), Mirel Mircea Amariței (Prodemo) și Szilagyi Zsolt, din partea Partidului Popular Maghiar din Transilvania.

De asemenea, vizează funcția de șef al statului și patru independenți — Teodor Meleșcanu, Călin Popescu-Tăriceanu, Monica Macovei și Gheorghe Funar.

Au drept de vot la primul tur al alegerilor prezidențiale, 2 noiembrie, 18.313.698 de cetățeni români, iar 18.321.512 pe 16 noiembrie, la turul al doilea, potrivit ultimelor date furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă.

Sondajele de opinie îi dau pe Victor Ponta siKlaus Iohannis ca și intrați în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Dintre ceilalți 12 candidați înscriși pentru Cotroceni, niciunul nu trece de 10%. Surprize ar putea să apară din partea lui Teodor Meleșcanu, care nu a fost cuprins în cercetările sociologice.
Sondajele date publicității în septembrie arată că Victor Ponta pornește în campanie cu un scor de 41-42%, diferențele dintre cele trei cercetări sociologice luate în calcul fiind sub un procent. În schimb, în cazul lui Klaus Iohannis, procentele variază între 29% (Avangarde), 28,8% (INSCOP) și 27% (CSCI).

Dintre ceilalți 12 candidați, niciunul nu trece de 10%.
Teodor Meleșcanu, care a intrat în cursa pentru Cotroceni în ultimul moment, nu a fost cuprins în cercetarile sociologice.
În cazul lui Călin Popescu Tăriceanu, sondajele dau cifre diferite, de la 10% (Avangarde) la 6,7% (INSCOP). Diferențe mari sunt și în cazul Elenei Udrea, cotată cu șanse între 5% și 8%. Candidatul independent Monica Macovei are 3% în toate cercetările sociologice.
Tot în jur de 3 procente din preferințele electoratului au și Corneliu Vadim Tudor (PRM), Dan Diaconescu (PP-DD) si Kelemen Hunor (UDMR).

 

Read more...

George Clooney s-a casatorit sambata

  • Published in Monden

Actorul american George Clooney s-a căsătorit sâmbătă cu logodnica sa, avocata britanică de origine libaneză Amal Alamuddin, în cursul unei ceremonii private, desfășurată la Veneția, a anunțat agentul său, potrivit AFP.

Ceremonia privată a avut loc la Veneția, potrivit purtătorului de cuvânt al starului american, Stan Rosenfield, informează CNNCăsătoria celui mai râvnit burlac de pe Terra era așteptată pentru ziua de luni, mai scrie AFP.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686